FORSIDE Fora DEMO AF EN CHEATER DEMO AF EN CHEATER

Tagget: 

 • This topic is empty.
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #504
  admin
  Keymaster

  DEMO AF EN CHEATER:

  Der er nogle meget simple forholdsregler du kan følge for at opnå de bedst mulige demoer:
  Før vi starter er det vigtigt at bide mærke i, at jo højere ping du har, des større risiko er der for demofejl. Du bør ikke optage demoer på servere der lagger eller hvor du oplever høje værdier af choke/loss.
  Bemærk: Hold øje med hvor længe du optager! Hver minut svarer til ca. 2 megabyte demo optagelse, hvilke skulle være omkring 500KB komprimeret (ZIP, RAR). Optag maksimalt 5minutters demo, og påbegynd derefter en ny demo hvis 5 minutter ikke er tilstrækkeligt.
  Lad os fortsætte
  Skridt 1
  Når du har fundet den spiller du gerne vil optage en demo af, så vær sikker på du indtager en diskret position hvor du kan spectate ham uden at han ligger mærke til det. Hvis serveren tillader spectators kan du optage demoen fra spectator-mode. Hvis du hverken kan spectate personen, eller serveren ikke tillader spectators, kan du vælge “chooseteam” -og vælgeteam, men ikke et skin. På denne måde er du i stand til at spectate hele holdet du har valgt, uden at spawne hver runde. Hvis det ovenstående af en eller anden grund ikke fungerer kan du skrive “kill” i konsollen når du spawner.
  Vær opmærksom: Den sidste metode vil alarmere en årvågen cheater
  Så pas på at du ikke tiltrækker for meget opmærksomhed
  Skridt 2:
  Så snart du har indtaget din spectating position, start da demoen ved at skrive “record [demonavn]” i konsolen. Demoen kan senere findes i cstrike biblioteket med navnet [demonavn].dem.Vær sikker på du følger den mistænkte/cheateren under hele demoen, lad være med at skifte rundt mellem andre spillere for at vise positioner. Skulle den mistænkte/cheateren dø før runden ender, så vælg en
  tilfældig spiller og forsæt spectating (gentag til runden ender og en ny starter).
  Skridt 3:
  Efter du har påbegyndt en demooptagelse, skal du bekræfte ID på spilleren. Igen skal dette gøres i konsollen ved at skrive “sb_status” /status og trykke [Enter].
  Skridt 4
  Det sidste step er simpelt at skrive “stop” i konsollen når de5 minutter af optagelsen er endt, og hvis du mener det ikke er tilstrækkeligt bevis, så start en ny.
  Optagelse hvor du gentager alle skridt en gang til. Når du er færdig med at optage en eller flere demoer og har udført et sb_status call i hver enkelt demo (se Skridt 3), hop da ud af spillet og gå ind i dit cstrike bibliotek og “zip” (WinZip) eller “rar” (WinRAR) dem.
  Vær opmærksom: Ved at vælge “maximum/best/slowest” komprimeringsmetode i enten WinZip eller WinRAR, kan dukomprimere demoer mere effektivt. Dette tillader demoer af længere varighed at blive indsendt, samt forkorter upload tiden
  Mvh

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Emnet 'DEMO AF EN CHEATER' er lukket for nye svar.